>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Beamersupply.be
E-commerce Europe Veilig online winkelen met BeCommerce!
0 Producten
03 808 1863
>>  Klantenservice
Beamersupply.be | De no-nonsense specialist in beamers & projectieschermen!
 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 20,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Onze topbeamers:

Optoma HD141X

Optoma HD114

 

Kopen bij SAM online

Brede lijn beamers
Brede lijn projectieschermen
Scherp geprijsde producten
Verschillende type beamers
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Deskundige klantenservice
Alléén topkwaliteit producten
Koop direct van de producent
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.4/10
SAM Online Stores
België
Lees meer
alles is correct verlopen

>>

Intensiteit van gebruik


Hoe meer mensen gebruik maken van een papiervernietiger, hoe intensiever het gebruik. Let u op dat als u ervoor kiest dat meerdere mensen dezelfde papiervernietiger gebruiken, deze papiervernietiger hier ook geschikt voor is.

Met name het aantal documenten dat u tegelijk kunt vernietigen, het geluidsniveau van de motor van de papiervernietiger, en de afmeting van de papierbak zijn dan belangrijk. Over het algemeen is de regel: hoe meer mensen dezelfde machine gaan gebruiken, hoe groter en duurder de machine dan zal zijn.

Aantal vellen dat u in één keer kunt vernietigen

Iedere papiervernietiger kan vellen papier vernietigen. Het aantal vellen dat een papiervernietiger in één keer tegelijk kan vernietigen verschilt echter. Hoe duurder en groter de machine, hoe meer documenten u in één keer kunt invoeren.  Het aantal documenten dat u in één keer kunt invoeren kunt u zien bij ieder type papiervernietiger. Dit aantal betreft papieren A4 documenten van het type 70 gr/m² papier.

Geluid van uw papiervernietiger (geluidsniveau in dB)

Een papiervernietiger heeft een elektromotor die de messen aandrijft. Deze motor maakt geluid. De mate van geluid hangt af van het type papiervernietiger. Vaak hebben de grotere en duurdere modellen een lager geluidsniveau dan de kleine en goedkopere modellen. Let u op dat als u de papiervernietiger gebruikt in een ruimte waar veel (door anderen) wordt getelefoneerd of gediscussieerd, u een papiervernietiger neemt met een relatief laag geluidsniveau.

Opvangbak voor de papiersnippers

Hoe groter de papierversnipperaar, hoe groter de bak voor de snippers. Bij een grote bak kunt u simpelweg meer documenten vernietigen voordat u de bak moet legen. U kunt ook een opvangzak in uw papiervernietiger plaatsen om de snippers zo gemakkelijk te kunnen afvoeren zonder veel rommel te maken. Op onze site vindt u verschillende maten opvangzakken voor verschillende modellen. Kiest u het type/formaat dat past bij uw papiervernietiger, en u maakt uw papiervernietiger weer snel en gemakkelijk operationeel zodra de papierbak vol is.

Neemt u contact op met onze klantenservice als u zich afvraagt wat voor uw ruimte en aantal mensen de beste oplossing is.Heeft u nog vragen? We staan u graag te woord!
Onze deskundige klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar.
03 808 1863 Bel ons, zonder extra kosten.
Stuur ons een email.
Neem contact op via Facebook of Twitter.
 
Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.